The Heaven product

The Heaven product on ollut laillinen yritys vuodesta 1950. Jotta se pysyi salassa tavallisilta ihmisiltä, sillä oli monia toiminta periaatteita. Ensimmäisten sadan vuoden aikana yritykselle tärkeintä oli pitää vampyyrit salassa, ihmiset turvassa ja yritys laillisena. Modernit lakisäännökset tekivät siitä lähes mahdotonta. Johtoportaan piti juonitella pitkän aikaa saadakseen pidettyä vampyyrintappo bisneksen selvillä vesillä. Sitten he lopulta päättivät paljastaa kaiken koko ihmiskunnalle. Se teki toiminnasta helpompaa. Sen jälkeen Heaven on voinut laajentaa toimintaansa käsittämättömällä nopeudella ympäri maailmaa. Perustettiin kouluja, tutkimuskeskuksia ja tukikohtia. Ihmiset ovat olleet tämän muutoksen jälkeen niskanpäällä vuosituhansia kestävässä sodassa.

Tällä tavoin Heaven on saanut myös värvättyä yritykseensä enemmän työntekijöitä kuin koskaan aiemmin. Killan aikaiset säännöt oli hylätty, joten kuka tahansa oli sopiva henkilö vampyyrin tappajaksi. Hyvällä koulutuksella kenestä tahansa tulee täydellinen tappokone, eikä yritykseen pyrkiviä karsittu enää niin rankalla kädellä. Mädät omenat putoavat kyllä pois koulutuksen aikana.

Heaven on maailmanlaajuinen järjestö ja tärkeintä on, että jokainen toimipiste on säännöllisessä yhteydessä muiden maiden toimipisteiden kanssa. Tätä varten Heavenille on perustettu aivan oma tietoverkko, jonka kautta tieto liikkuu vaivattomasti ilman ylimääräisiä mutkia.


Perustamisesta

Heaven productin perusti Carlos af Eden. Hän toimi yhteistyössä kuuluisan vampyyrien metsästäjän van Hellsingin kanssa. Carlos af Eden oli leski ja tiedemies, joka tutki muinaisia mytologioita ja legendoja. Erityisesti hän oli erikoistunut mystisiin olentoihin, kuten vampyyreihin. Hän ei kuitenkaan alun alkaen uskonut niiden olemassa oloon, mutta tutki mielellään niistä kertovia tarinoita. Hänen vaimonsa kuoli traagisessa onnettomuudessa vuonna 1885. Carlosille jäi vaimostaan jälkeen vain tytär Caroline af Eden. Arvostetun tyttären tuleva naimakauppa oli jo lyöty lukkoon ja kihlaus julkaistu, kun murha tapahtui.

Noihin aikoihin tunnettiin Ranskassa sarjamurhaaja, Leonard 'verenimijä' Noire. Noire oli tunnettu erityisesti mieltymyksestään nuoriin tyttöihin, jotka hän ensin salaa vietteli ja tappoi. Hän oli erittäin mieltynyt vampyyrien tapaan surmata ihmisiä. Murhaaja puhkaisi työstäessään uhrinsa kaulavaltimoon kaksi reikää, joista vuodatti tämän kuiviin. Hurjimpien tarinoiden mukaan mies säilöi kaiken talteen. Joskus Noire saattoi myös kaapata tytöt ja viedä heidät mukanaan piilopaikkaansa. Piilopaikassaan hän kidutti heitä, sekä lopulta surmasi.

Seitsemäntoista vuotias Caroline af Eden, oli Verenimijän ensimmäisiä uhreja. Carlos löysi tyttärensä kuolleena makuuhuoneesta ikkuna avonaisena. Tutkinnan ja ruumiinavauksen yhteydessä tytön kaulalta löytyivät jäljet. Surusta sekaisin Carlos yhdisti tämän merkin vampyyreihin. Hän otti asioista selvää ja sai niin selville, että vampyyreja oli todella olemassa. Tietojen etsintä kesti useita vuosia, mutta suunnaton suru, tyttären menettämisen vuoksi piti hänet liikkeellä. Saatuaan selville totuuden lamiasta, hän matkusti Englantiin van Hellsingin puheille ja yhdessä he perustivat järjestön, jonka silloinen nimi oli Enkelten kilta.


Historia

Enkelten kilta perustettiin vuonna 1900 ja sen toiminta on jatkunut siitä päivästä asti. Ainut syy toiminnan lopettamiselle olisi ollut vampyyreiden täydellinen tuho.

Enkelten killan toimintaperiaate oli hyvin yksinkertainen; tappaa kaikki vampyyrit ja suojella ihmiskuntaa. Sen noudattaminen oli tosin huomattavasti vaikeampaa. Vampyyreita oli ensinnäkin vaikea löytää, koska he salasivat taitavasti olinpaikkansa, eivätkä suostuneet tapettaviksi aivan helposti. Alkuaikoina Killan jäsenet suostuivat luopumaan aiemmasta elämästään ja vannoivat kuolemaan asti kestävää uskollisuutta veljeskunnalle ja sen päämäärälle. Siihen aikaan kuka tahansa ei pystynyt liittymään järjestöön, muun muassa juuri tarkkojen uskollisuus sääntöjen vuoksi. Vaikka moni olikin valmis tappamaan vampyyreita, harva suostui jättämään elämänsä ja perheensä sen vuoksi. Killassa oli myös tarkka arvojärjestys ja ennalta määrätty jäsen määrä. Ylimpänä arvojärjestyksessä oli suurmetsästäjä, joka useimmiten oli myös pappi. Suurmetsästäjällä oli oppipoikansa, joka oli tarkoin valittu killan aikaisemmasta jäsenkunnasta. Kiltaan kuului yleensä myös kolme muuta papiston jäsentä ja viisi metsästäjää joiden arvo killassa vaihteli saavutuksien mukaan. Aina kun paikka vapautui, toisin sanoen joku jäsenistä kuoli, tilalle etsittiin uusi jäsen. Jäsenen etsimiseen saattoi kuitenkin mennä useampi vuosi.

Myöhemmin vuosien kuluessa kilta kasvoi ja siitä tuli hiljalleen maailmanlaajuinen järjestö, mutta periaate oli sama. Nykyään järjestöön hakevien jäsenten ei tarvitse hylätä siviilielämäänsä, mutta iso osa heistä on yhteiskunnasta syrjääntyneitä ja vampyyrien vuoksi perheensä menettäneitä. Joukosta löytyy toki myös normaaleja, perheellisiä ihmisiä.

Vuonna 1950 se sai nykyisen nimensä the Heaven product. Silloin sen toimipisteitä oli vain New Yorkissa, Ranskassa, Englannissa ja Sydneyssä. Näihin aikoihin se perusti myös ensimmäisen koulunsa Amerikkaan. Koulu nimettiin Caroline instituutiksi ja siitä tehtiin heti yksityinen sisäoppilaitos, jossa oli vaativat pääsykokeet. Nimensä se sai Caroline af Edenin mukaan. Koulun perustaja oli nimittäin sukua Carlos ja Caroline af Edenille. Perustajan mielestä oli oikeutettua antaa koululle nimi naisen mukaan, jota pidettiin Heavenin äitinä.


Nykypäivä

Nykyään Heaven on maailmanlaajuinen järjestö. Sen suurimmat toimipisteet ovat New Yorkissa, Milanossa, Pariisissa, Pietarissa, Tukholmassa, Hong Kongissa, Sidneyssä, Roomassa, Helsingissä, Tokiossa ja Berliinissä. Sen lisäksi sillä on pienempiä toimipisteitä ympäri maailmaa. Se on perustanut lukuisan määrän kouluja ja laboratorioita ja muita tutkimuslaitoksia alleen. Tokiossa on myös Heavenin historiaa käsittelevä museo. Vaikka yrityksen nimi on muuttunut ja sen toiminta on laajennut, arvot eivät ole muuttuneet. Sen ensisijainen tehtävä on edelleen tappaa vampyyrit sukupuuttoon.

Jokaisella toimipisteellä on oma johtajansa. Nämä ihmiset ovat yleensä yksikön parhaiten ansioituneita agentteja. Koko järjestön langat ovat kuitenkin yhden käsissä. Toistaiseksi Heavenin pääjohtaja on Miquel von Heaven. Valta oli kuitenkin siirtymässä hänen pojalleen Ryanille. Tämä mies on tehnyt Heavenille töitä agenttina jo teini-ikäisestä asti ja häntä on koulutettu työhönsä lähes taaperoikäisestä asti. Miquel lähestyy hiljalleen eläkeikää ja Heavenin kaltaisen järjestön johtaminen alkaa käydä raskaaksi hänen ikäiselleen miehelle. Ei siis ole kuin ajan kysymys kun yrityksen johtaja vaihtuu.