Chaos

Chaos on suurin, sekä the Helliä, että the Heaveniä vastaan taistelevista vampyyrijengeistä, jonka ainut tarkoitus on päästä valtaan ja orjuuttaa ihmiset. Tämän jengin vampyyrit ovat lähinnä sellaisia, jotka ovat kokeneet jotain ikävää metsästäjien kanssa, eikä Hell ole antanut heidän kokemuksiensa mukaan tarpeeksi apua. He ovat hiljalleen lyöttäytyneet yhteen ja aloittaneet toivottamalta näyttävän sodan Helliä ja Heavenia vastaan. Jengin jäsenet ovat myös suurimmaksi osaksi vastuussa laittomien vampyyrien verettämisestä, heidän yrittäessä kasvattaa rivejään vallankaappausta varten.

Chaos toimii lähinnä Amerikassa, mutta sillä on kytköksiä myös muualle maailmaan. Joissakin maissa saattaa asustaa pieniä ”yksikköjä” Chaosin jäseniä. Suurimmat jengi keskittymät Chaosilla on New Yorkissa ja Los Agelesissa. Näiden kahden jengikeskittymän pomot ovat myös tiiviisti yhteydessä. Chaosia johtaa New Yorkissa Zira Mc Cenzie ja Los Angelesissa Anaclaudia Salazar.

Chaos ei ole samalla tavalla kontrolloitu järjestö, kuin esimerkiksi Hell. Heillä ei ole varsinaisia ammattinimikkeitä, vaan kaikki tekevät sitä missä ovat parhaita. Chaosilla ei myöskään ole kovinkaan tarkkoja jengiin liittymisvaatimuksia. Mukaan pääsee, kun on todistanut luotettavuutensa. Jos näin ei käy, pyrkijältä leikataan yleensä pää irti. Yleensä kaikki Hellin työntekijät, jotka yrittävät Chaosiin, tapetaan heti.

He tuntuvat olevan kaikkialla ja tappavat ihmisiä, sekä Hellin agentteja, minkä kerkeävät ja osasta ihmisistä he tekevät kaltaisiaan. Heidän tunnuksensa on ankh tatuoituna ruumiiseensa, sekä suurin osa heistä kantaa kyseistä symbolia myös koruna.

Chaos hankkii aseensa laittomasta asekaupasta, tai ryöstämällä tappamiltaan agenteilta. Heillä ei ole omaa teknologiaa, vaan kaikki on varastettu tai ostettu laittomia teitä pitkin. On heillä myös joitain nuoria neroja, jotka kykenevät hiukan kehittelemään teknologiaa, mutta sen suurempia resursseja heillä ei ole.

Chaos, sekä muut, samaa aatetta kannattavat jengit ovat Hellin suurin riesa Heavenin jälkeen.