The Hell Organisation

Perustamisesta:

The Hell organisation on aikanaan ollut muinainen vampyyrien turvapaikka, Szent Rémálom luostari, jossa asuivat siihen aikaan, sekä ihmisrodun nunnia, että vampyyreja. Nämä asukkaat suojelivat ja auttoivat kumpaisenkin lajin edustajia, miten parhaiten pystyivät. Luostari perustettiin vuonna 1776. Se oli silloin turvapaikka molemmille kansoille ja sieltä sai tulla aina hakemaan suojaa, sekä turvaa. Luostarin nunnat nimittäin uskoivat, että vampyyrit ovat yhtä lailla jumalan lapsia, kuin ihmisetkin ja siksi yhtä lailla Jumalan armossa suojeltavia. Alun alkaen Luostarin perusti transylvanialaiset siskokset Darcofafardachit. He rakensivat luostarin piiloon vuorelle keskelle suurta metsäaluetta.

Luostarin idea kasvoi maailmanlaajuiseksi. Hiljalleen ja sen kaltaisia turvapaikkoja muodostui eri puolille maailmaa. Jossain vaiheessa, nämä alkoivat pitämään yhtä. Niihin samoihin aikoihin syntyi ajatus, että mitä jos kaikki nämä turvapaikat yhdistettäisiin, yhdeksi isoksi järjestöksi, jota yksi vampyyri johtaisi. Johtajaksi valittiin Vampyyrien päämies, Dracula. Tästä seurasi se, että nimestä draculasta on tuli johtajan arvonimi, joka rupesi kulkemaan suvussa päämieheltä toiselle.


Historia:

The Hell organisationin johtaja on samalla vampyyrien johtaja, eli kuningas. Vuosisatojen ajan tuo virka ja arvonimi, dracula, on sitten siirtynyt sukupolvissa päämieheltä hänen vanhimmalle pojalleen. Myös naisia on ollut hoitamassa tätä virkaa, kuten esimerkiksi lady Vanessa Dracula VII ja lady Clarice Dracula IX. Nykyään vallassa on dracula XIII Francoise van Hell, jolta valta on siirtymässä noin sadan vuoden sisällä hänen ensimmäisen vaimonsa vanhimmalle pojalle Lancelot van Hellille, josta tulisi dracula XIV. Jos perijälle sattuisi jotain, valta siirtyy Francoisen toisen vaimon vanhimmalle pojalle Calebille. Calebista eteenpäin perimisjärjestyksessä olisi ensin toisen vaimon lapset ja sitten kolmannen vaimon lapset.

Järjestön nimi oli aluksi vain Hell. Mutta myöhempien vuosien aikana, kun se kasvoi ja kehittyi, se sai nimekseen, vuonna 1993, the Hell organisation. Sitä nimeä yhdistys on siitä asti kantanut ylpeänä.

Vuoden 1993 jälkeen vampyyrit saivat elää vielä pitkän aikaa suhteellisen rauhassa. Silloin ei ollut julkaistuna varmaa tietoa heidän olemassaolostaan. Siihen aikaan heidän riesanaan oli vain salassa toimiva the Heaven product ja jokunen satunnainen vampyyrinmetsästäjä. Vuonna 2097 vampyyreista ilmoitettiin koko maailmalle, eivätkä he voineet elää enää täysiin rauhassa tässä maailmassa, vaan heidän oli etsittävä turvallisempia asuinalueita ja -seutuja. Nykyään vampyyrit ovat piiloutuneet suuriin syrjäisiin kartanoihin tai suurimpien toimipisteiden lähellä sijaitseviin rauniokaupunkeihin tai syrjäisiin pieniin kyliin, esimerkiksi vuoristoissa. Jotkut vampyyrit asuvat myös ihmisten keskuudessa omissa asunnoissaan.


Nykypäivä:

The Hell organisationin johtaja on samalla vampyyrikansan johtaja, eli diktaattori kuningas. Vuosisatojen ajan tuo virka ja arvonimi, dracula, on sitten siirtynyt sukupolvissa päämieheltä hänen vanhimmalle pojalleen. Myös naisia on ollut hoitamassa tätä virkaa, kuten esimerkiksi lady Vanessa Dracula VII ja lady Clarice Dracula IX. Nykyään vallassa on dracula XIII Francoise van Hell, jolta valta on siirtymässä noin sadan vuoden sisällä hänen ensimmäisen vaimonsa vanhimmalle pojalle Lancelot van Hellille, josta tulisi dracula XIV. Jos perijälle sattuisi jotain, valta siirtyy Francoisen toisen vaimon vanhimmalle pojalle Calebille. Calebista eteenpäin perimisjärjestyksessä olisi ensin toisen- lapset ja sitten kolmannen vaimon lapset.

Hellin tarkoitusperä on ollut aina suojella vampyyreja ihmisiltä. Organisaatio myös varmistaa, että kaikilla vampyyreillä on paikka johon mennä. Silloin kodittomat ja harhailevat eivät ole aiheuttamassa vaaratilanteita ihmisten kanssa. Hellin tehtäviin kuuluu myös pitää kirjaa kaikista syntyneistä ja veretetyistä vampyyreistä. Lisäksi se säätelee syntyvien vampyyrien määrää. Moni kaduilla elävistä, Helliä vastaan taistelevista, vampyyreista verettää ihmisiä puolelleen laittomasti. Organisaatiolla ei ole virallista tai kattavaa listaa kaikista laittomista luomuksista. Aina kun joku tällainen saadaan kiinni, hänet rekisteröidään tietokantaan. Laittoman vampyyrin verettäjälle määrätään yleensä kuolemantuomio. Yleensä on kuitenkin lähes mahdotonta saada selville, kuka on verettänyt kenetkin. Tämä on yksi niistä harvoista asioista, joista Hellin laeissa pystyy helposti luistamaan ja olemaan jäämättä kiinni.

The Hell organisation on kehittänyt aseita ja teknologiaa taisteluun ihmisiä vastaan ja selviytymiseen. Siksi se kouluttaa ahkerasti vampyyreja agenteiksi, laboratorio työntekijöiksi ja muihin tarpeellisiin tehtäviin. Heidän maailmassaan pystyy kouluttautumaan melkein yhtä moneen ammattiin kuin ihmisten maailmassakin. Lisäksi heillä tuntuu olevan lähes koko ajan jonkinlainen työntekijä pula, sillä vampyyrien työsopimus saattaa päättyä hyvin nopeasti, jos pää leikataan irti.

Järjestön ja koko vampyyrien maailman säännöt ovat tiukat ja kurinalaiset ja niitä on noudatettava. Ensimmäinen ja tärkein sääntö on; älä tapa viatonta. Ja toinen yhtä tärkeä sääntö on; älä kulje yksin. Sääntöjen rikkomisesta rangaistaan vankeudella, karkotuksella ja kuolemantuomiolla, ellei sitä ennen ole jo joutunut metsästäjän kynsiin. Vampyyrit eivät tunne vankiloiden kaltaisia säilöjä. Paljon helpompi on tuomita lainrikkoja kuolemaan. Eipä tarvitse siitä enää murehtia sen enempää.