Liittyminen:

Sitten kaikkia kutkuttavaan informaatioon eli, miten voit päästä mukaan Hell vs. Heaveniin? Noh, se on harvinaisen helppoa, koska olen luopunut kaikenlaisista turhanpäiväisistä etiketeistä, koska pelaamisen kuuluu olla ennen kaikkea hauskaa. Nykypäivänä tuntuu, että joihinkin roolipeleihin sisään pääseminen on jo urheilusuoritus. Täällä homma on tehty helpoksi kuin heinän teko.


Tutustu aivan omassa rauhassasi tietopaketteihin, joita löytyy täältä nettisivuilta ja käy ihmeessä vilkaisemassa foorumin puoltakin (sieltä löytyy jutustelut, hahmotiedot ja H&H:n trivialtietoa). Jos kaiken syynäämisen seurauksena rupeaa tuntumaan siltä, että; ”Hei tämähän on mun juttu”, niin mene ja luo foorumille käyttäjätili. Sitten voit rauhassa jutella ylläpidon ja muun porukan kanssa suunnitteilla olevista juonikuvioista ja pohtia ensimmäistä hahmoa rauhassa kahden viikon ajan. Jos hahmosi ei ilmesty tässä ajassa foorumille, niin käyttäjätilisi saatetaan hyvinkin poistaa.

Pelinjohtaja tarkastaa ensimmäisen hahmon ihan vain varmistaakseen, että jutun juoni on mennyt perille ja mitään päällekkäisyyksiä ei ole minkään kanssa. Kun tämä, hyvin vaatimaton ruljanssi on hoidettu, olet valmis pelaamaan! Jee!


Vielä kerran, rautalangasta vääntäen..:

  • Lue
  • Liity
  • Luo hahmo
  • Pelaa

H&H:n ovat tervetulleita kaikenkarvaiset pelaajat ikää ja kokemusta sen kummemmin syynäämättä, mutta harkitse tarkkaan liittymistäsi. H&H perustuu sotaan, joten verta lentää, kuolemantapauksia sattuu, mutta täällä on myös ihmissuhdedraamaa, jonka vuoksi joissain peleissä saattaa vilahtaa myös paljasta pintaa. Kaikista tällaisista kohtauksista varoitetaan, mutta jos koet ettet halua olla mukana tällaisessa pelissä, ettet vahingossakaan joudu inhottavien asioiden äärelle, älä liity.